ZNAJDŹ NAS NA:

SER & WINO - DUET IDEALNY

OPIS

4 listopada br. rusza cykl spotkań w warszawskiej Bursztynowa Bistro.
W roli głównej Skarby Serowara: Bursztyn, Szafir i Rubin oraz wina z różnych stron świata!

Połączenie serów i wina wydaje się  oczywiste! Wiele osób nie wyobraża sobie spożywania ich osobno, ale… By w pełni docenić to zestawienie, warto posłuchać specjalistów. Producent serów długodojrzewających (SM Spomlek), edukatorzy wina (Winokąt) wraz z wydawcą bestsellerowej publikacji „Wino. Praktyczny Poradnik. Wine Folly” (Dream Books), zapraszają na warsztaty degustacyjne „Ser & Wino – duet idealny”. Pierwsze spotkanie, z zaplanowanego cyklu, odbędzie się 4 listopada br., w warszawskiej restauracji „Bursztynowa Bistro”. Dzielenie się wiedzą połączone będzie z degustacją serów Skarby Serowara (Bursztyn, Szafir i Rubin w różnych okresach dojrzewania) oraz winami z różnych stron świata. Start: g. 19:00, 4 listopada 2021, Restauracja Bursztynowa, Nowy Świat 37, Warszawa. Więcej szczegółów – kliknij TUTAJ